Ferizli İhsan Eratik Anaokulu

Vizyon: Okulumuz çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Okulumuz öğrencileri, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

Başarılar: Okulumuz Marka Tescil Belgesi, Okulum Temiz Belge si, Avrupa Kalite Etiketi, Ulusal Kalite Etiketi, Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazanmıştır.

Saatler: 08:00-13:00 Sabah grubu 12:30-17:30 Öğlen grubu
Yabancı Dil: